Habiplan

  Etsi
  Toimittaja


  Valitse kiinnostavat toimittajat

  Koko Suomi

  picture
  Tiivin kanssa asioiminen on aina helppoa ja vaivatonta. 40 vuoden aikana olemme kehittyneet ikkunaremonttien markkinajohtajaksi Suomessa. Asennamme vuosittain uudet ikkunat ja ovet yli 10 000 talouteen.

  Koko Suomi, Varsinais-Suomi

  picture
  Tiimi-ikkunoiden ja -ovien laadukkuus perustuu pitkäjänteiseen tuotekehitykseen sekä laadukkaisiin materiaaleihin. Valmistamme kestäviä ja tyylikkäitä ikkunoita ja ovia, jotka parantavat kodin asumismukavuutta ja säästävät lämmitysenergiaa.

  Koko Suomi

  picture
  Skaala on suomalainen perheyritys, jossa vahva puusepänteollisuuden perinne ja osaaminen yhdistyvät moderneihin tuotantomenetelmiin ja edelläkävijän tuoteratkaisuihin. Skaala tunnetaan etenkin energiatehokkaasta tuoteperheestä ja kokonaisvaltaisesta palvelukonseptistaan. Vahvan kotimarkkinaosuuden lisäksi Skaalan tuotteita viedään pääasiassa Ruotsiin, Iso-Britanniaan ja Venäjälle.

  Koko Suomi

  picture
  Prima-rakentajat Oy on Suomen johtava julkisivujen korjausrakentaja. Tarjoamme täydellisen julkisivuremonttipalvelun: katot, kattorakennemuutokset, katonkorotus, ulkoverhoukset, terassit, ovet ja ikkunat, talon maalaukset. Pystymme tarjoamaan alan parasta asiantuntemusta ja ripeää, laadukasta ammattilaispalvelua.

  Etelä-Pohjanmaa, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

  picture
  Pokas-laatuketju takaa vaivattoman ja laadukkaan ikkuna- ja oviremontin. Yksinkertainen hankintamallimme tarjoaa asiakkaillemme helpon tavan huolehtia kiinteistöstään ja sen arvosta. Vain yksi sopimus ja yksi hinta – ja työ sujuu saman yrityksen kanssa alusta loppuun.

  Koko Suomi

  picture
  Piklaksella on pitkät perinteet ja katse tulevaisuudessa Suomalainen perheyhtiö Piklas on alallaan keskisuuri toimija, joka valmistaa vuosittain noin 70 000 ikkunaa ja ulko-ovea. Piklas-ikkunoiden tuotanto alkoi Pyhännän Rakennustuote Oy:n osana jo 1970-luvun alussa. Vuodesta 2006 Piklas Oy on toiminut omana yhtiönä. Oman ulko-ovimalliston tuotanto Pyhännän tehtaalla käynnistyi alkuvuodesta 2015. Piklaksen laaja tuotevalikoima kattaa sekä nykyaikaisen matalaenergiarakentamisen vaatimuksiin soveltuvat puualumiini-ikkunat ja ulko-ovet, että perinteiset mökki-ikkunat ja -ovet. Piklas on keskittynyt toimimaan erityisesti teollisuusyritysten ja kaupan kanssa, iso osa tuotteista päätyykin suomalaisiin koteihin mm. talotehtaiden toimituksissa.

  Koko Suomi

  picture
  Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

  Koko Suomi

  picture
  Suomen Mittaikkuna Oy on ikkunaverkkokauppa, joka edustaa Alavus ikkunat Oy:n tuotteita. Verkkokauppasovelluksen avulla voit tilata ikkunoita tai pyytää tarjouksen pelkistä ikkunoista tai sisältäen asennuksen. Asennushinta sisältää aina mittakäynnin.

  Koko Suomi

  picture
  LämpöLux tarjoaa täydellisen kokonaispalvelun ikkuna- ja oviremontteihin. Vuonna 2016 toteutimme yli 5000 suomalaiseen kotiin ikkuna- tai oviremontin avaimet käteen -periaatteella. Toimimme koko Suomessa. LämpöLuxin kokonaispalvelu on hiottu erinomaiseksi ja kehitämme palveluamme kasvavan kysynnän mukaan. Hyvä asiakaspalvelu yhdessä takuuasennuksen kanssa onkin tärkein kilpailuvalttimme. Erityisesti olemme panostaneet asiakkaan remonttikokemukseen: Ikkunaremontti kerralla valmiiksi mahdollisimman vähin häiriöin!

  Koko Suomi

  picture
  Lammin Ikkunatehdas on 1972 perustettu ikkunoita ja ovia valmistava kotimainen yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Asiakkaat saavat aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.

  Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Päijät-Häme

  picture
  Kymppiremontit on Keski-, Itä-, Länsi- ja Etelä-Suomen alueilla toimiva katto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut yritys. Valttimme ovat viimeistelty työnjälki, helppo avaimet käteen -palvelu sekä luotettavat kotimaiset työntekijät ja tuotteet.

  Koko Suomi

  picture
  Karelia-Ikkuna on talosi lämmin, pitkäikäinen ja energiatehokas kumppani. Jokainen ikkuna valmistetaan juuri sinun tarpeita varten, parhaista raaka-aineista. Lämpimät Karelia-Ikkunat säästävät energiaa ja lisäävät asumisviihtyvyyttä.

  Koko Suomi

  picture
  Valmistamme mittatilauksesta Alumiiniverhoillut puuikkunat Puuverhoillut ikkunat Kiinteät ikkunat Ulko-ovet

  Koko Suomi

  picture
  Hankimme ikkunaamme suoraan Sveitsiläiseltä AFG-konsernilta. AFG Arbonia Forster Group hankki Dobroplastin ikkunatehtaan omistukseensa 2013 ja kasvoi Euroopan kolmanneksi suurimmaksi ikkuna- ja ovitoimittajaksi. Tehdas sijaitsee Zambrowissa Puolassa ja kapasiteetti on jopa 8000 ikkunaa ja ovea päivässä.

  Koko Suomi

  picture
  Domus Yhtiöt Oy on suomalainen perheyritys. Olemme luoneet työpaikkoja yli 20 paikkakunnalle sekä työllistämme jatkuvasti lukuisia suomalaisia alihankkijoita, jälleenmyyjiä ja muita yhteistyökumppaneita. Olemme keskittäneet toimintamme Suomeen ja maksamme yhteisöveromme kotimaahan. Noudatamme toiminnassamme vastuullista ajattelua muun muassa kehittämällä kierrätettäviä ja pitkäikäisiä tuotteita sekä suosimalla suomalaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

  ToimittajatSulje
   Palaute